2017 Info til standholdere – Jul

Praktisk

Julemarkedet er i den store sorte lade ved siden af slagteriet og kafferisteriet. Standpladserne er 3X3. Nogle stande er øer i midten af laden, hvis du er interesseret i en ø, vil jeg gerne vide det. De resterende stande har “ryggen” op mod væggen. Du skal selv medbringe alt til din stand, der er kun råt betongulv, der hvor du skal stå. Tag godt med tøj på, da det er koldt i laden. Vi stiller op fredag d. 1. december mellem klokken 15.00 – 18.00.

Du skal være klar ved din stand til åbningstid klokken 10.00, og først lukke ned kl. 15.00. Vi regner med at alle stande har MobilePay, da det ikke er muligt at love likviditet i butikken. Det er meget vigtigt, at du medbringer rigeligt med byttepenge, da vi ikke kan veksle!

Æstetik

Du skal forsøge at bygge din stand op i højden, da der er meget højt til loftet, og det derfor er der du kan skabe mere plads. Hvis du bruger overdækning/dug i din stand skal den være i lyse farver a la hørlignende, hvid eller sort. Nisserød, nervøs velour, er ikke tilladt. I det hele taget, skal du kun have ting i din stand, som du selv har lavet.

Forplejning

Du får kaffe/brød til formiddag lørdag klokken 9.00 og til frokost kommer en sød pige ud med en sandwich og en vand pr. stand både lørdag og søndag, hvis du ønsker en vegetar sandwich skal du meddele det, da vi i år vil sørge for, at vegetarniveauet højnes:-) Men selvfølgelig kan du købe lækker mad og drikke i de mange madstande:)

Bedste hilsener

Kirsten Jæger
28973347
kirsten@jaegerkeramik.dk